VÅRA PIZZOR

Vi på Grandiosa älskar pizza och bakar därför alla våra pizzor på bra råvaror med mycket smak. Pizza är som bäst när den är stenugnsbakad och har mycket topping. Därför är alla våra tunnbottnade pizzor gräddade i stenugn i Vansbro och har extra mycket topping - Mycket av det goda helt enkelt! Vi har pizzor i alla storlekar och till alla tillfällen så scrolla ner och hitta din favoritpizza!

Surdegspizza

Grandiosa Surdegspizza är vår finare serie av pizzor - stenugnsbakade i hjärtat av Dalarna. Med inspiration av svenska finpizzerior har vi tagit fram tre varianter med surdegsbotten. Charkuterier medföljer för att toppa pizzan med efter att den har gräddats i ugnen. 

Flatbreadpizza

Grandiosa Flatbreadpizza ingår i vår finare serie av pizzor – stenugnsbakade i hjärtat av Dalarna. Flatbread är vår mest tunnbottnade pizza och passar den som älskar rikligt med god pizzatopping men som tycker den smakar bäst på en riktigt tunn och krispigt lätt pizzabotten.

Pizza med sås

Pizzorna gräddas med kärlek och omsorg i vår stora stenugn, på traditionellt vis som pizzeriorna lärt oss. Till pizzorna medföljer också fantastiskt goda såser att toppa pizzan med. I Sverige älskar vi ju sås.

X-tra Allt

Grandiosa X-tra Allt erbjuder pizzasmakerna som Sverige älskar. Pizzorna bakas i vår stora stenugn i Vansbro och har rikligt med topping. Den heta stenen ger dem en krispig och gyllenbrun botten, precis som en pizzabotten ska vara!  

Pan Pizza

Pan Pizzorna är våra största pizzor. De är perfekta att dela men tillräckligt goda för att äta helt själv! Med en tjockare botten och mycket topping blir man garanterat mätt! Grandiosa Pan Pizza bakas i det land som äter flest pizzor per person i världen. Nej, inte - USA utan i Norge! (Norrmännen äter över 50 miljoner frysta pizzor per år!) 

Pizzarulle

Tiden då du behövde använda tallrik och bestick för att äta minipizza är nu över! Designen gör att du nu kan äta din pizza direkt ur förpackningen. Grandiosa Pizzarulle är det perfekta sättet att äta pizza ”on the go”. Våra Pizzarullar bakas i stenugn i Vansbro.

Minipizza X-tra Allt

Grandiosa Minipizza är det perfekta mellanmålet för den som vill unna sig något riktigt gott. Vi har länge jobbat med att få en lika bra botten i mikro som man får i ugnen. Alla minipizzor stenugnsbakas därför i Vansbro för att ge dem en riktigt bra botten. Vi har även lagt in en mikrostekplatta i minipizzans förpackning som gör din minipizza-botten krispigare!