Bakad i Sverige symbol

TUNN & FIN PIZZA - TUNNARE OCH KRISPIGARE BOTTEN!

Äntligen en fräsch och tunnbottnad pizza toppad med unika svenska smaker! Letar du efter riktigt god tunnbottnad pizza? Då har du hittat helt rätt. Vårt nya pizzakoncept Tunn & Fin är stenugnsbakad i Sverige och toppad med noga utvalda råvaror. Med sin tunna fina deg och med smakinfluenser från Sverige är detta en helt ny typ av pizza från Grandiosa. I sortimentet hittar du Vinnande Väsuviå som är vår moderna tolkning av en Vesuvio – en tunnbottnad Väsuviå med svensk skinka, Västerbottensost® och tomatsås. Queen Kantarell är en smakrik biancopizza med kantareller, lagrad hårdost och champinjoner. Ståtlig Sparris är en härlig biancopizza med sparris och parmesanost.

Psst! Undrar du vad en biancopizza är? Jo, det är pizza som vi tillagar med crème fraiche istället för tomatsås.

Grandiosa Queen Kantarell
4.2/5
Grandiosa Ståtlig Sparris
4.0/5
Grandiosa Vinnande Väsuviå
3.0/5
GRANDIOSA

STENUGNSBAKAD I VANSBRO med svensk skinka

Visste du att Sveriges största pizzeria ligger i Vansbro i Dalarna? Det är nämligen här som vi på Grandiosa gräddar våra pizzor till perfektion i en stenugn, varje dag! Våra stenugnsbakade pizzor har en oemotståndligt krispig botten och är toppade med svensk skinka och andra godsaker.

PROVA OCKSÅ X-TRA ALLT MINIPIZZA

Älskar du vår pizza med extra allt, men tycker att den är lite för stor ibland? Inga problem, prova då vår X-tra Allt minipizza! Exakt lika mycket god topping på pizzan, men i lite mindre format. Perfekt som en lättare lunch eller om du inte kan bestämma dig för en sorts topping på en stor pizza och vill äta flera små istället.

GRANDIOSA
Scroll to Top