Grandiosa

OM GRANDIOSA

Vi gör allt för att ge svenskarna den bästa pizzan

Enligt legenden serverades den första pizzan i Sverige på en restaurang i Stockholm i december 1968. Under 70-talet blev det runda brödet med tomatsås, ost och goda fyllningar snabbt allt vanligare och allt populärare. Det var också då vi lanserade vår första frysta pizza – Pizzeria Petrono.

Under åren fortsatte vi att ta fram nya smaker och att göra pizzorna godare och godare. Och 1994 var ett stort år för Sverige. Inte nog med att det blev brons i fotbolls-VM, framförallt så såg den första svenska stenugnsbakade pizzan dagens ljus. Pizzasortimentet blev större och större och 2003 samlade vi alla våra pizzor under namnet Grandiosa. Alla bakas i äkta stenugn i vårt bageri, eller snarare på Sveriges största pizzeria, i Vansbro. 

Det är 30 miljoner pizzor varje år som bakas med omsorg och kärlek. Vi har pizzor i alla storlekar och för alla tillfällen, från lilla Grandiosa Minipizza när man bara är lite sugen till stora Grandiosa Pan Pizza när man kan äta hur mycket som helst. Mer om våra pizzor kan du läsa här. 

En bra fryspizza ska vara lika god som den man äter på en pizzeria.  Den ska vara frasig. Den ska ha mycket smak och mycket topping – den ska helt enkelt ha mycket av det goda. Och vi ska fortsätta att göra allt för att ge dig just den pizzan.

Har du synpunkter på våra produkter? 

Kontakta oss här.